no tamta z allegro też jest Oracal tyle że model 8300 który przepuszcza światło. No tylko ja mam podświetlenie zmienione na czerwone
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez handzolPodjedz w czwartek na spota to Ci dam kawałek
Na spota do Was nie przyjadę, raczej.
Ale może listownie, co?
Jak nie da rady, to oczywiście trudno.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zapukam, zapukam
[ Dodano: Nie 15 Kwi, 07 23:56 ]
Gdzieś tu było o uruchomieniu diody tylnych przeciwmgielnych w przełączniku świateł.
Jest to możliwe. Zrobiłem sobie tak, że jak włączam przednie przeciwmgielne to zapala się ich lampka na zółto, natomiast jak dodatkowo włączam tylne to kontrolka tylnych zapala się na pomarańczowo. Mówię cały czas o włączniku. Żeby ktoś nie myślał, że mówię o szafie.
Jak kogoś jeszcze interesuje to mogę podpowiedzieć jak przerobiś płytkę i skąd pociągnąć sygnał sterowania.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Witam wszystkich myśle że tutaj znajde odpowiedz na moje pytanie, mam octe z 98r 1,6 benzynka i mam problem z podswietleniem zegarów, pewnego pieknego dnia jade sobie wieczorem a tu pyk pare razy zamrogało i zgasła wieksza część podświetlenia zegarów. Nic nie było modowane w podswietleniu to co dała fabryka to siedzi, dodam ze wszystkie pozotałe przełaczniki sie swieca zapodaje link do zdjecia
Bardzo prosze o weszelką pomoc w moim temacie i sugestie co mogło sie stać i jak to naprawić.
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Witam wczoraj rozebralem i sprawdzilem tam sa diody , i tak zciekawosci sprawdzilem napiecie i tych co sie swieca jest napiecie 1,7V a na pozostalych (nie swiecacych)jest napiecie 0.72 -1.0V, i jeszcze cos stwierdzielm ze na diodach ktore podswietlaja temperature silnika i paliwo niema zadnego napiecia, a co jest w tym najsmieszniejsze ze jak wieczorem jechalem to mi sie zaswiecily wszystkie zegary :shock: i zachwile zgasly :? , cholera co jest.
Komentarz
-
-
A faktycznie, nie dokopałem się tego topicu
ja mam troszkę inaczej zrobione ale efekt jest->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
panowie pomocy, utknąłem na wskazówkach, nie wiem jak je zdjac zeby nic nie uszkodzic.
ma ktos patent na zdejmowanie wskazowek?A3 1.8T Quattro
201PS by CompSport
-------------------------------------------------------
Sprzedam moduły komfortu kierunkowskazów.
Raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW
Komentarz
-
-
podważ stanowczo, ale z wyczuciem
najlepiej jakimś sztywnym plastikowym wkrętakiem->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
Komentarz